U bent hier: Home Postuniversitair Centrum Opleidingen info Efficiënt presenteren Nederlands - VOLZET

Efficiënt presenteren Nederlands - VOLZET


Download de folder.

Een voordracht geven, een toespraak houden voor collega's, een kritisch publiek overtuigen of een lezing verzorgen voor vakgenoten. Het vereist een goede beheersing van de technieken van het presenteren. Of een presentatie slaagt, hangt immers niet alleen af van de inhoud van het betoog, maar vooral van de manier waarop de boodschap overgebracht wordt. In deze praktische trainingen wordt de cursist doorheen alle onderdelen van het presenteren gegidst. Belangrijke werkpunten zijn onder meer: de structuur van de presentatie, verbale en non-verbale communicatie, het publiek boeien, spreekangst overwinnen, een efficiënt gebruik van Powerpoint ...

Doelstellingen

In 4 sessies van 3 uur krijgt u een praktische en interactieve training. U krijgt de mogelijkheid presentatietechnieken in te oefenen aan de hand van minipresentaties. Deze worden opgenomen en daarna uitgebreid van feedback voorzien door zowel deelnemers als docent. Er wordt bijzondere aandacht besteed aan de beoogde doelstelling van de presentatie (informeren, overtuigen of in discussie treden). Daarnaast krijgt u de mogelijkheid verdere oefeningen te maken op het elektronische leerplatform.

Doelgroep

Deze training richt zich tot iedereen die zijn of haar presentatievaardigheden wil bijschaven en verbeteren in het Nederlands.

Organisatie

De opleiding wordt verzorgd door een samenwerkingsverband tussen BLCC en het Postuniversitair Centrum KU Leuven Campus Kulak Kortrijk.

Praktisch

Data en plaats
18 en 25 februari en 11 en 18 maart 2017
Telkens op zaterdag van 9.00 tot 12.00 uur

KU Leuven Campus Kulak, E. Sabbelaan 53 in Kortrijk

Inschrijven
Het inschrijvingsgeld bedraagt 295 euro.
In dit bedrag is deelname aan de lessen, begeleiding, catering, en toegang tot het elektronisch leermateriaal op het platform gedurende één jaar inbegrepen.
Schrijf snel online in, want omwille van het interactieve karakter van de opleiding is het aantal deelnemers beperkt. Toelating gebeurt volgend datum van inschrijving. Bovendien betaalt u slechts 280 euro als u vóór 6 januari 2017 inschrijft.

Bespaar op uw deelnameprijs via uw KMO-portefeuille.

gearchiveerd onder: